Warning: Creating default object from empty value in /var/www/olofhenriksson.se/public_html/wp-content/themes/overeasy/functions/admin-hooks.php on line 160

Utlåtanden

Johan, 31 år, hantverkare, Falun

Jag var helt säker på att Claes bara snackade skit när han sa hur bra du är.
Men va f-n, har har ju rätt!!!

Maria, mamma till Samuel 1 år och 6 månader, Borlänge

Första gången jag sökte upp Olof var när jag själv hade krämpor i ryggen. Efter att ha besökt många olika typer av ryggdoktorer så hade jag nästan gett upp hoppet. Men jag fick lov att ändra min uppfattning efter mitt första besök hos Olof.

Det var med total tillit han fick undersöka vår son Samuel som under en längre tid haft stora problem med sin mage. Vi hade vid ett flertal tillfällen besökt barnmottagningen med besked om att det bara var ett vanligt virus i magen som barn lätt kan få vid den tidpunkten på året. Mycket märkligt tyckte vi, ingen av oss andra tre i familjen smittades vid ett enda tillfälle. Ingen i familjen kunde sova ordentligt, både jag och min man fick kliva upp och hjälpas åt att torka, duscha, tvätta och bädda rent. Fem av veckans sju dagar var vi uppe och fixade på natten. Vi var helt slut och det kändes som att de inte tog oss på allvar. Men vår lille Samuel mådde inte bra…

Dagen innan Samuel träffade Olof ringde de från Barnmottagningen och bekräftade en av våra misstankar, Samuel var mjölkallergiker och led av förslappning i nedre och övre magmunnen. Vi åkte till Falun för att besöka Olof, jag hade inte berättat för honom om beskedet vi fått dagen innan. Till min stora förvåning så säger han samma sak om övre och nedre magmunnen som barnmottagningen. Efter att Samuel träffat Olof och fått behandling så sover han lugnt och tryggt, kräks inte, har inte diarréer och är inte lika gnällig som han var förut. Självklart har vi ändrat kosten också men det var först efter Olofs behandlingar som Samuel blev ”helt bra”.

Ett stort tack från familjen Söderström genom mamma Maria

Lars 40 år, platschef, Rättvik

Symptom: Sedan 1991 har jag haft värk i nacken och i höger ansiktshalva. Smärtcentrum ligger i höjd med örsnibben.

Tidigare behandlingar utanför Landstinget: Akupunktur och massage.

Jag har tidigare fått behandling inom Landstinget Dalarna i form av sjukgymastik, TNS, massage och djupgående akupunktur. Jag har fått behandling på Skönvik i Säter med ”Danska modellen”och på smärtkliniken iFalun. Jag har undersökts med magnetröntgen 3 ggr och gjort ett 20 tal läkarbesök.

Behandling: Som man ser ovan, har tidigare behandlingar inom landstinget inte löst problemet. Men med Olofs, som jag tycker, mjuka, behandlingsätt så blir jag stadigt bättre, med mindre värk i nacke och ansikte, samt större rörlighet i överkroppen. Numera kan jag klara mig flera månader efter en behandling innan smärtorna återkommer.

Jeff, 17 år, Snöskotercrossförare, Mora

Symptom: När man tävlar i skotercross blir det mycket smällar och kroppen får mycket stryk. Jag har varit till Olof med alla fel man kan tänka sig! Allt från låsningar i rygg och nacke, över knäskador och kass axel till magproblem. Med andra ord har jag varit dit med det mesta!

Tidigare behandling: Har varit hos många olika, men jag har aldrig varit riktigt nöjd. Så nu går jag inte till någon annan än Olof, om inte det är jätte akut och han inte har tid.

Behandling: Alla gånger jag varit till Olof, har jag gått därifrån bättre än jag väntat mig. När läkarna säger att man inte kommer att bli bra på någon månad, och ska vila, så ska man åka till Olof. Då är det bra på någon vecka.

Linda, 33 år, förskollärare, Falun

Symptom: stel i nacken, svårt att vrida på huvudet fullt ut, ont i axlarna och domningar i ena armen.

Tidigare behandling: Sjukgymnast, olika naprapater, akupunktur, TNS.

Behandling: Jag fick tillbaka rörligheten i nacken efter första besöket och sedan en grundlig genomgång av bäcken, rygg och nacke. Med Olofs behandlingssätt har jag fått tillbaka hoppet om att besvären kommer att försvinna. Jag har försökt med många behandlingformer tidigare, men detta var första gången jag har känt en förbättring direkt. Jag har även fått tips på förändringar jag själv kan göra för att hjälpa till att lösa problemen.

Jag har fullt förtroende för Olof och hans behandlingssätt, han känns mycket seriös.

Lars, 30 år, Supermotoförare, Västerås

Symptom: Efter en mc-olycka domnade min högra arm bort till och från. Det var i princip omöjligt att prestera när jag tävlade eftersom jag fick kramp i underarmen och handen efter någon minut. Det var även problematiskt i vardagen eftersom jag ständigt var stel i nacken och sov dåligt samt var stel och domnad i arm och hand.

Tidigare behandling: Varit runt till flera nervexperter och läkare och gjort flera tester varvid de kom fram till att de inte hittade vad som var fel.

Behandling: Efter den första behandlingen kände jag att domningen i armen och handen avtog drastiskt. Efter den andra behandlingen var både domning och krampkänslan helt borta!

Jag hade gått med domningarna och krampkänslan i arm och hand i 3 år och jag trodde att jag skulle få leva med värken livet ut innan jag fick behandling av Olof. Den ökade livskvaliteten och livsglädjen som jag fick är ovärderlig och jag är Olof evigt tacksam.

Besöker Olof med jämna mellanrum för att han ska korrigera de låsningar som jag får, p.g.a. mitt idrottsutövande, med gott resultat. Olof är mycket kompetent och noggrann i sitt yrkesutövande och jag har fullt förtroende för honom.