Warning: Creating default object from empty value in /var/www/olofhenriksson.se/public_html/wp-content/themes/overeasy/functions/admin-hooks.php on line 160

Om mig

OlofJag har varit verksam som kiropraktor sedan 1985, och under den tiden utvecklat en mjuk teknik för att justera och frigöra låsta leder och kotor. Den är i många delar inspirerad av tekniker som Akupressur, Sacro-Cranial Therapy, och även delar av Body Harmony. Ofta behöver det faktiskt inte knaka (även om det ibland är nödvändigt). Många människor upplever ju just själva knakandet som oerhört obehagligt, och vågar av denna anledning inte ge kiropraktiken en chans, utan går i stället och lider, många gånger helt i onödan. Under resans gång har bland många andra Ray Biase, Anna-Lisa, Don Mc Fahrland, Karin, Lotta och Lars-Magnus inspirerat, utbildat och tagit ner mig på jorden när det behövts!

I de fall när kiropraktik inte är den bästa behandlingen för en patient, har jag samarbete med en utomordentligt duktig akupunktör och en lika duktig massör.

Boktips

Några andra böcker som inte ger konkreta, handfasta råd om hur man sköter kroppen, men som indirekt kan ge en bättre förståelse för hur vi fungerar:

Och så några böcker som jag bara tycker är bra, men som var och en på sitt sätt kan ge en fingervisning om hur mänskligheten som sådan fungerar och hur universum hänger ihop.

Och sist men inte minst, min favorit: ”Ett utsökt universum” av Brian Greene.